Klaar voor taal 5 out of 5 based on 2 ratings. 2 user reviews.
Klaar voor taal
"Voor mij was het heel belangrijk om een leraar te vinden die aan mijn verwachtingen kon voldoen. Karla was die lerares. Ik studeer nu al een jaar bij Karla en het is geweldig! Ze is een heel aardige persoon, slim en houdt van het lesgeven. Ze houdt ook van een uitdaging; Na 12 maanden we zijn al aan het voorbereiden voor het B1 examen."
11/09/2016
Klaar voor taal
"Wat is noodzakelijk om een nieuwe taal te leren?
Vast en zeker motivatie, doorzettingsvermogen, veel tijd maar vooral zijn goede docenten nodig voor een goed onderwijs. Nou, of jullie deze attributen bezitten, dat laat ik in het midden, wat jullie echter kunnen hebben is een uitstekende docent die jouw de taal makkelijk en begrijpelijk kan aanleren.
Niet alleen het resultaat laat zien dat deze leraar voor mij de beste keuze geweest is, veeleer ook de hulp die je krijg bijvoorbeeld naast de lessen, advies om ook met het onderwijssysteem om te gaan, tips voor andere cursussen, enzovoort.
Aan het eind wil ik deze gelegenheid niet laten verstrijken om dank te zeggen. Bedankt voor alles en vooral voor het onderricht, waardoor het voor mij mogelijk was om binnen een half jaar het Nederlandse Staatsexamen te halen.
Dank u."
09/14/2016
Klaar voor taal
"Lieve Karla,

...

Ik wil ja van harte bedanken voor je fantastische lessen! Toen ik voor het eerst de les begon, was ik nog heel bang om zelf nederlands te praten maar over een korte tijd heb ik er zo veel van je geleerd en kon daarmee mijn nederlands verbeteren. Je gaf me moed om ook buiten de les nederlands te spreken wat ik vroeger nooit deed. Hartstikke bedankt Karla.

Groetjes van Céline

Celin heeft na een jaar staatsexamen gedaan (en is voor alle onderdelen geslaagd)
07/14/2017